Opening the SM Mail Program

Firefox, Thunderbird, SeaMonkey, Camino, Mozilla, Netscape 6/7/8/9, and all Gecko-based browsers discussion and support forum. (MozInfo701, Netscape Browser Archive)

Re: Opening the SM Mail Program

Postby jpChris » Tue 13 Dec, 2011 1:46 pm

Hi James,

I don't know if this is germane to your problem, however, take a look at Post #8 at this site:

http://forums.mozillazine.org/viewtopic ... &t=2380721

and look at the links.
UserAgent: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:8.0.1) Gecko/20111121 Firefox/8.0.1 SeaMonkey/2.5
User avatar
jpChris
super member
super member
 
Posts: 150
Joined: Thu 28 Aug, 2003 1:05 pm
Location: North Hollyweird, California

Re: Opening the SM Mail Program

Postby James » Tue 13 Dec, 2011 10:15 pm

Not sure, but I'll take a look at this. Thanks.
UserAgent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:9.0) Gecko/20100101 Firefox/9.0
James
User avatar
James
diamond member
diamond member
 
Posts: 3189
Joined: Sat 13 Jul, 2002 12:10 am

Re: Opening the SM Mail Program

Postby James » Wed 14 Dec, 2011 12:12 am

I followed the instructions but it did not change anything. When I open the mail portion of SM, I am still asked to supply the password. It's really a pain in the ass and I've no idea how to correct this sort of dumping SM completely... wiping it out with my Revo uninstaller and starting over from scratch. I'd prefer not to take these drastic measures but I honestly don't know what else to do if I'm going to continue to use the suite.
UserAgent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:8.0.1) Gecko/20111121 Firefox/8.0.1 SeaMonkey/2.5
James
User avatar
James
diamond member
diamond member
 
Posts: 3189
Joined: Sat 13 Jul, 2002 12:10 am

Re: Opening the SM Mail Program

Postby James » Wed 14 Dec, 2011 11:55 pm

Well... I believe I have resolved the problem. Evidently (at least I think) it had to do with Lastpass. I had set the PW setting for SM to not remember passwords since these are remembered by Lastpass. However, since the email is integrated with the browser, it created the issue of always requiring me to enter my PW. So... I went back to that setting and reset it to "remember passwords". Now that created a bit of a conflict with the websites already stored on LP. Each time I navigated to one of these, SM's password manager would ask if I wanted it to remember. I said, Never. So, until SM's pw manager has seen all of the sites to which I go requiring LP to insert the stored pw, I will have to continue to say, Never remember this site and it will learn this. I suppose this is one of the disadvantages of a suite. FF is separate from TB so this issue never arose.

Well... at least it's resolved to my satisfaction.
UserAgent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:8.0.1) Gecko/20111121 Firefox/8.0.1 SeaMonkey/2.5
James
User avatar
James
diamond member
diamond member
 
Posts: 3189
Joined: Sat 13 Jul, 2002 12:10 am

Re: Opening the SM Mail Program

Postby Amrad » Thu 15 Dec, 2011 4:49 am

Hello James,

James wrote:Well... I believe I have resolved the problem. Evidently (at least I think) it had to do with Lastpass.

Well... at least it's resolved to my satisfaction.

I'm pleased to hear that the problem has been resolved. Has it also resulted in the 'missing' Show Passwords in Password Manager being restored?

Regards,

Dave.
UserAgent: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:8.0.1) Gecko/20111121 Firefox/8.0.1 SeaMonkey/2.5
Amrad
silver member
silver member
 
Posts: 339
Joined: Fri 01 Aug, 2003 11:38 pm

Re: Opening the SM Mail Program

Postby James » Thu 15 Dec, 2011 10:29 am

Hi Dave. Yes, it has. The domain now showing is my mail box. The reason there were no domain names showing before was, as mentioned previously, my giving everything over to Lastpass and forbidding SM's password manager to handle anything including the mail portion of the program. Silly me.
UserAgent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:8.0.1) Gecko/20111121 Firefox/8.0.1 SeaMonkey/2.5
James
User avatar
James
diamond member
diamond member
 
Posts: 3189
Joined: Sat 13 Jul, 2002 12:10 am

Re: Opening the SM Mail Program

Postby Amrad » Thu 15 Dec, 2011 10:46 am

Hello James,

James wrote:Yes, it has. The domain now showing is my mail box. The reason there were no domain names showing before was, as mentioned previously, my giving everything over to Lastpass and forbidding SM's password manager to handle anything including the mail portion of the program.

Ah, I see!

Silly me.

:roll: :wink:

Regards,

Dave.
UserAgent: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:8.0.1) Gecko/20111121 Firefox/8.0.1 SeaMonkey/2.5
Amrad
silver member
silver member
 
Posts: 339
Joined: Fri 01 Aug, 2003 11:38 pm

Re: Opening the SM Mail Program

Postby James » Thu 15 Dec, 2011 9:06 pm

Thanks, Dave. As you can see...I'm currently using SM and I'm very content (at the moment... as fickle as I am). :wink:
UserAgent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:8.0.1) Gecko/20111121 Firefox/8.0.1 SeaMonkey/2.5
James
User avatar
James
diamond member
diamond member
 
Posts: 3189
Joined: Sat 13 Jul, 2002 12:10 am

Previous

Return to Firefox, SeaMonkey and Netscape

Who is online

Registered users: Google [Bot], Yahoo [Bot]