Safari 4.1.3 problem with HTTPS

For all discussions on Safari and Chrome browsers, and any other browsers that uses WebKit as the rendering engine.

Safari 4.1.3 problem with HTTPS

Postby Anonymosity » Thu 23 Feb, 2012 5:01 pm

I am unable to get Safari 4.1.3 to access HTTPS pages. I cannot do any secure web access at all. What would cause that? I am stuck with using Mac OS Tiger on my old laptop, so the latest version of Safari available to me is 4.1.3.
How do you tell what encryption protocols are being used by Safari? I could not find any reference to that in the menus or the preferences.
UserAgent: Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X; rv:1.9.2.26) Gecko Firefox/3.6.26
Anonymosity
silver member
silver member
 
Posts: 407
Joined: Sat 21 Jun, 2008 2:56 am

Re: Safari 4.1.3 problem with HTTPS

Postby Antony » Fri 24 Feb, 2012 10:07 am

Can you list any HTTPS urls?
UserAgent: Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10.7; en-US; rv:1.9.2.27) Gecko/20120216 AlexaToolbar/alxf-2.14 Firefox/3.6.27
User avatar
Antony
diamond member
diamond member
 
Posts: 15274
Joined: Tue 18 Jun, 2002 11:36 pm
Location: Sydney, Australia

Re: Safari 4.1.3 problem with HTTPS

Postby Anonymosity » Sat 25 Feb, 2012 1:11 am

StartPage, StartingPage, and Ixquick were 3 of them. The problem was fixed when I reinstalled Safari. I decided to try that as a last resort. I was kind of surprised when it worked.
UserAgent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.6; rv:10.0.2) Gecko/20100101 Firefox/10.0.2
Anonymosity
silver member
silver member
 
Posts: 407
Joined: Sat 21 Jun, 2008 2:56 am


Return to Safari and Chrome

Who is online

Registered users: Google [Bot], Yahoo [Bot]